Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Έξυπνα και ευέλικτα προγράμματα για κάθε σας ασφαλιστική ανάγκη

Τι σας προσφέρει η NP Ασφαλιστική;

Προσφέρει μια σύγχρονη ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη στον πελάτη έναντι απρόβλεπτων κινδύνων, που μπορεί να του επιφέρουν απρόβλεπτες οικονομικές συνέπειες.

Πρόγραμμα ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Περιγραφή

Το πρόγραμμα της NP ασφαλιστικής ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ είναι ένα ασφαλιστικό προϊόν, που καλύπτει την Προσωπική ή Οικογενειακή Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων.

Ως οικογένεια θεωρείται

  • ο/η σύζυγος του ασφαλιζόμενου
  • τα ανήλικα παιδιά τους ηλικίας μέχρι 18 ετών ή 25 ετών εφόσον σπουδάζουν και τα οποία συγκατοικούν με τον ασφαλιζόμενο
  • οι γονείς του ασφαλιζόμενου εφόσον συγκατοικούν με τον ασφαλιζόμενο

Καλύψεις

Το πρόγραμμα, καλύπτει την εκ του νόμου Αστική Ευθύνη του ασφαλιζόμενου και των προστιθέντων του (σύζυγος, παιδιά), που κατοικούν μαζί του και εξαρτώνται οικονομικά από αυτόν, από πράξεις ή παραλείψεις του ασφαλιζόμενου, σύμφωνα με τα άρθρα 914-932 του Α.Κ. για ζημιές (σωματικές βλάβες / θάνατο / ή υλικές ζημιές), που πιθανόν προξενηθούν σε τρίτους συμπεριλαμβανομένης της ηθικής βλάβης και ψυχικής οδύνης και οι οποίες μπορούν να συμβούν εντός της περιόδου ισχύος της ασφαλιστικής κάλυψης.

Με τις ακόλουθες επεκτάσεις:

  • Ευθύνη από την κυριότητα κατοικίδιου ζώου. Από την κάλυψη εξαιρούνται οι εξής ράτσες σκύλων Doberman, Pit-bull, Rottweiler.
  • Ευθύνη από την οδήγηση ποδηλάτου.
  • Ευθύνη κατά την κίνηση τους ως πεζοί ή ως επιβάτες δημόσιου μέσου μεταφοράς.
  • Ευθύνη από την χρήση και λειτουργία της κύριας κατοικίας με επέκταση την ευθύνη από πυρκαγιά, έκρηξη και βραχυκύκλωμα (συμπεριλαμβανομένου και των γειτνιαζόντων περιουσιακών στοιχείων) και την ευθύνη από διάρρηξη / διαρροή / υπερχείλιση σωληνώσεων ύδρευσης, ψύξης, θέρμανσης, κλιματισμού.

Ασφαλιζόμενα κεφάλαια

Ασφαλιζόμενοι Κίνδυνοι Α Β Γ Δ
Σωματικές Βλάβες και / ή Θάνατο Ανά Άτομο 15.000 30.000 50.000 75.000
Ομαδικό Ατύχημα Ανά Γεγονός 30.000 60.000 100.000 100.000
Υλικές Ζημιές 10.000 15.000 20.000 30.000
Ανώτατο Όριο Ευθύνης 60.000 120.000 150.000 200.000

Επεξήγηση συμβόλων - χρωμάτων

Σύμβολο Επεξήγηση
    Η ΚΑΛΥΨΗ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ
    Η ΚΑΛΥΨΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ
    Η ΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΛΥΨΗΣ - ΟΡΟΙ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ


Φόρμα Επικοινωνίας

Εαν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα αφήστε μας τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.