Στα νέα της γραφεία από 13 Απριλίου η NP Insurance

Αλλαγή Εδρας NP Ασφαλιστική

 

Μεταφέρεται η έδρα της Ασφαλιστικής σε νέο ιδιόκτητο κτήριο  στο «Δακτυλίδι» στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Σε μία νέα εποχή  που επιβεβαιώνει την ισχυρή και υγιή ανάπτυξη της, εισέρχεται από τις 13 Απριλίου 2018 η NP Ασφαλιστική, με την μεταφορά της έδρας της σε νέα ιδιόκτητα κτήρια στο Μαρούσι. 

H Εταιρεία μετά από 15 χρόνια παραμονής, ανάπτυξης και σημαντικής προσφοράς στην τοπική οικονομία και κοινωνία στον Πειραιά, μεταφέρει τα Κεντρικά της Γραφεία στο νέο ιδιόκτητο κτήριο της στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 81-83) στο γνωστό ‘δακτυλίδι’ της Λεωφόρου Κηφισίας.

Η NP ευχαριστεί ιδιαιτέρως την πόλη του Πειραιά και τους ανθρώπους της για την αγάπη με την οποία περιέβαλαν για 15 χρόνια την Εταιρία και πλέον θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους Συνεργάτες και τους Ασφαλισμένους της από τα νέα υπερσύγχρονα κεντρικά της γραφεία στο Μαρούσι.

Η NP Ασφαλιστική αποτελεί τη διάδοχη Εταιρεία του «Ποσειδώνα» που ιδρύθηκε το 1972 και που από το 2003 - με την αλλαγή της επωνυμίας σε NP Insurance αρχικά και εν συνεχεία σε NP Ασφαλιστική σήμερα - αποτελεί ένα υπόδειγμα  επιχειρηματικής ανάπτυξης, όχι μόνο για τον ασφαλιστικό κλάδο αλλά  γενικότερα στην ελληνική επιχειρηματικότητα. 

Με συνεχείς κερδοφόρες χρήσεις, με αυξημένα αποθεματικά και πολύ υψηλή φερεγγυότητα, η NPΑσφαλιστική ετοιμάζεται να προχωρήσει σε νέους δρόμους, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στον ασφαλιστικό κλάδο στα χρόνια που έρχονται, μένοντας όμως πάντα πιστή στις ίδιες αξίες, στις ίδιες αρχές και στις ίδιες πολιτικές που την καθιέρωσαν στα πρόσωπα των Συνεργατών και των Πελατών της, ως μια από τις πλέον αξιόπιστες και σοβαρές ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας.

Σήμερα, η NP Ασφαλιστική έχει από τους ισχυρότερους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας με δείκτη φερεγγυότητας για το 2017 άνω του 200% και του ελάχιστου δείκτη φερεγγυότητας άνω του 800%, ενώ ο δείκτης απόδοσης ιδίων κεφαλαίων  διαμορφώνεται διαχρονικά άνω του 30%